Vätska för elcigg

Det som gör elcigg lite extra roligt och dessutom enkelt att byta till är den fantastiska ejuicen. Det finns många fördelar med ejuice som att den exempelvis inte är farlig och endast innehåller nikotin istället för alla giftiga ämnen som finns i tobak. Utöver detta kan du även få den i princip i vilken smak som du vill. Du kan som exempel röka bubbelgum eller tiramisu, du kan välja kaffesmaker, tobakssmaker och du kan även välja riktigt fräscha smaker som citron och apelsin. Det är helt upp till dig och marknaden är stor. 

Det finns helt enkelt väldigt mycket att välja mellan. Det är dessutom mycket billigare att köpa refill vätska e-cigarett istället för att köpa ciggpaket efter ciggpaket. Eljuicen räcker till bra många fler ciggpaket och du kan därmed känna dig trygg med att du även gör ett stort steg för din ekonomi. Du har ingenting att förlora på att testa.

Trappa ned nikotinet

De allra flesta vet om att det är farligt för hälsan att röka. Samtidigt är detta ett mycket starkt beroende och det kan vara väldigt svårt att sluta. Därför är det viktigt att man ser till att man är motiverat. Elcigaretter är en bra lösning och just elcigg vätska kan du styra över lite så som du vill. 

​​Du kan inte bara välja vilken smak du vill ha på vätskan; du kan även välja vilken nikotin-nivå som du vill ha, det gör att du långsamt kan trappa ned på nikotinet och därefter göra dig fri även från detta beroende. Det har därmed aldrig varit så enkelt som det är idag att sluta röka och så fort du har valt att byta till elcigg får din kropp alla de fördelar som kommer med att sluta röka. Det är enkelt och smidigt att röka elcigg, dessutom är det billigt när du kommit igång.​